انگور خطر ابتلا به سرطان های گوارشی را کاهش می دهد | بیماری

    No Comments سلامتی
    : مجموعه: اخبار پزشکی

    تاریخ انتشار : دوشنبه, ۰۶ اسفند ۱۳۹۷ ۱۰:۱۰

    : انگور خطر دچار شدن به سرطان های گوارشی رو کم می کنه

    محققان اعلام کردن که میوه انگور می تونه دچار شدن به شکلای جور واجور سرطان های مربوط به گوارش رو کم کنه.

     

    براساس گزارش «مدیکال دیلی»، این میوه با داشتن ویتامینا و مواد معدنی خواص خاص ای داره که اینجا با بعضی از اونا آشنا میشین.

     

    پیشگیری از بیماریای قلبی

    این میوه می تونه از بیماریای قلبی جلوگیری و ساخت چربی، التهاب و استرس اکسیداتیو رو کم کنه.

     

    هم اینکه پتاسیم انگور (تقریبا ۳۰۰ میلی گرم در هر فنجون ) باعث کاهش فشار خون می شه. مطالعه منتشر شده در سال ۲۰۱۵ نشون داد که مصرف انگور سطوح کلسترول LDL رو هم کم می کنه.

     

    کاهش ضعف شناختی

     

    تحقیقات نشون میدن که انگورها ممکنه اثر محافظتی روی متابولیسم مغز دارا باشن و به کاهش مشکلات شناختی کمک کنن.

     

    بهبود و تقویت پوست

    انگور دارای ترکیبات خاصیه که از پوست در برابر اشعه ماوراءبنفش مراقبت می کنه. هم اینکه از این ماده واسه اجناس حفاظت از پوست در برابر نور آفتاب هم استفاده می شه. علاوه بر این، انگور ۸۲ درصد آب داره که بدن رو هیدراته می کنه.

     

    کمک به جلوگیری از دیابت

    این میوه شاخص گلوکز رو هم کم می کنه. گفته شده که ترکیب شیمیایی «رسوراترول» موجود در پوست انگور حساسیت به انسولین رو زیاد کرده و به نوبه خود به کم شدن اندازه سطوح قند خون کمک می کنه.

     

    کاهش احتمالی خطر دچار شدن به سرطان

    «آلیس رومسی» متخصص تغذیه نیوروک سیتی به «لایو ساینس» گفت: بیشتر «پلی فنلا» در انگورها زردینهایی هستن که مثل آنتی اکسیدان ها در بدن عمل میکنن.

     

    جالبه بدونین؛ این میوه با کم شدن خطر شکلای جور واجور سرطانایی که دستگاه گوارش رو تحت تاثیر قرار میدن، ربط داره.

     

     

    .

    منبع :

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *