انگور سطح قند خون را کاهش می دهد | تغذیه سالم

    No Comments سلامتی

    انگور سطح قند خون رو کم می کنه

    انگور سطح قند خون رو کم می کنه

    انگور سطح قند خون رو کم می کنه

    تندرستی و تغذیه

    ۱ دیدگاه
    ۱۱,۶۹۶ بازدید

    انگور سطح قند خون رو کم می کنه

    سلامت نیوز : محققان آمریکایی به این نتیجه رسیدن: مصرف مقادیر کمی انگور به اندازه ۳ بار درمیون وعده های غذایی – به جای بقیه مواد غذایی- سطح قند خون رو به طور قابل توجه ای کم می کنه.

    این تحقیقات از ۴۶ مرد و زن انجام شد که به دیابت گرفتار نبودن اما از افزایش کم سطح قند خون رنج می بردن.محققان به بعضی از داوطلبان مقادیری انگور و به یه سریای دیگه مقادیری آجیل دادن و وضعیت اونا به مدت ۱۲ هفته زیر نظر قرار گرفت.به گزارش سلامت نیوز به نقل از فارس ؛ یافته ها نشون داد: آدمایی که به طور منظم مقادیری انگور مصرف کردن موفق شدن که ثبات سطح قند خون خود رو در مقایسه با آدمایی که آجیل مصرف کردن، حفظ کنن.انگور خاصیت گرم داره، چاق کننده، صاف کننده خون و تولید کننده اون، پوست انگور دیر هضم و دانه اون سرد و خشکه.

    انگور واسه درمان مریضی فشار خون، روماتیسم، نقرس، مسمومیت داخلی خوبه و از دچار شدن به سرطان جلوگیری می کنه.انگور هم اینکه مقوی قلب و معالج بیماریای جلدی، خونی و عصبیه.در بیماریای زیادی که بر اثر مسمومیت بدن تولید شده درمون و رژیم با انگور رو پیشنهاد کردن، مخصوصاً در بیماریای یبوست، مشکلات روماتیسم، چاقی، سوء هاضمه، بواسیر، کم خونی، عصبانیت، انسداد مجرای طحال و کبد، باید رژیم انگور گرفته شه.

    انگور دارای ویتامینای “آ” ، “ب” و “ث” است و مواد ازت و مواد قندی و نشاسته ای بوده و خاصیت ضدعفونی کننده داره.انگور دارای قند، چربی، آلبومین، آهن، کلسیم، فسفر، پتاسیم، ارسنیک، منگنز و یده و پتاسیم اون واسه بچه های دارای بینیه ضعیف و کم خون خیلی خوبه.انگور به دلیل مدر(ادرار آور) بودن بهترین دافع سموم بدنه و به جزء مبتلایان به مریضی قند و بیماریهای جهاز هاضمه واسه بقیه بیماران خوبه.انگور واسه سلامت قلب، ریه و کلیه خوبه و به دلیل داشتن املاح پتاسیم و مواد سلولزی ملین و مدر واسه مبتلایان به اوره خون مناسب و سازگاره.

    بیشتر: .::سلامت نیوز :سرویس خبری: تغذیه:انگور سطح قند خون رو کم می کنه::.

    محققان آمریکایی به این نتیجه رسیدن: مصرف مقادیر کمی انگور به اندازه ۳ بار درمیون وعده های غذایی – به جای بقیه مواد غذایی- سطح قند خون رو به طور قابل توجه ای کم می کنه.این تحقیقات از ۴۶ مرد و زن انجام شد که به دیابت گرفتار نبودن اما از افزایش کم سطح قند خون رنج می بردن.محققان به بعضی از داوطلبان مقادیری انگور و به یه سریای دیگه مقادیری آجیل دادن و وضعیت اونا به مدت ۱۲ هفته زیر نظر قرار گرفت.

    یافته ها نشون داد: آدمایی که به طور منظم مقادیری انگور مصرف کردن موفق شدن که ثبات سطح قند خون خود رو در مقایسه با آدمایی که آجیل مصرف کردن، حفظ کنن.انگور خاصیت گرم داره، چاق کننده، صاف کننده خون و تولید کننده اون، پوست انگور دیر هضم و دانه اون سرد و خشکه.

    انگور واسه درمان مریضی فشار خون، روماتیسم، نقرس، مسمومیت داخلی خوبه و از دچار شدن به سرطان جلوگیری می کنه.انگور هم اینکه مقوی قلب و معالج بیماریای جلدی، خونی و عصبیه.در بیماریای زیادی که بر اثر مسمومیت بدن تولید شده درمون و رژیم با انگور رو پیشنهاد کردن، مخصوصاً در بیماریای یبوست، مشکلات روماتیسم، چاقی، سوء هاضمه، بواسیر، کم خونی، عصبانیت، انسداد مجرای طحال و کبد، باید رژیم انگور گرفته شه.

    انگور دارای ویتامینای “آ” ، “ب” و “ث” است و مواد ازت و مواد قندی و نشاسته ای بوده و خاصیت ضدعفونی کننده داره.انگور دارای قند، چربی، آلبومین، آهن، کلسیم، فسفر، پتاسیم، ارسنیک، منگنز و یده و پتاسیم اون واسه بچه های دارای بینیه ضعیف و کم خون خیلی خوبه.انگور به دلیل مدر(ادرار آور) بودن بهترین دافع سموم بدنه و به جزء مبتلایان به مریضی قند و بیماریهای جهاز هاضمه واسه بقیه بیماران خوبه.انگور واسه سلامت قلب، ریه و کلیه خوبه و به دلیل داشتن املاح پتاسیم و مواد سلولزی ملین و مدر واسه مبتلایان به اوره خون مناسب و سازگاره.

    به نقل از فارس

    .

    منبع :

    جمع آوری به وسیله بخش تغذیه سالم زندگی سالم سایت آکا

    • مطالب در رابطه

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *